Maltā gaļa ar marinaras mērci – ideāla rudens maltīte!

thumb

Eksistē vairākas šīs mērces variācijas, piemēram, ar olīvām utt. Mēs piedāvājam pagatavot marinaras mērci ar malto gaļu. Mērci var viegli pagatavot, vai tas nav lieliski?!

Sastāvdaļas:

  • 400 g maltās gaļas
  • 170 ml ūdens
  • 6 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 tējkarote sīpola
  • 50 g bazilika
  • 450 g tomātu mērces
  • 350 g tomātu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 tējkarotes oregano
  • 1 tējkarotes ķiploku pulvera
  • Maltie pipari pēc vēlmes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment