Maigas vistas bumbiņas siera-krējuma mērcē

Gatavošanas gaita:

  1. Vistas fileju ir nedaudz jāapsit un jāsagriež smalkos gabaliņos.
  2. Tad pievienojiet smalki sakapātus sīpolus, pievienojiet sāli, piparus un sakuliet olu.
  3. Kārtīgi samaisiet.
  4. Tagad paņemiet formu, ieziediet ar sviestu un izveidojiet nelielas bumbiņas no gatavās masas, izliekot tos uz formas. (Var arī nedaudz apvelt miltos, lai labāk veidotos bumbiņas).
  5. Cepiet 180 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
  6. Tikmēr pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet ķiploku un sajauciet ar saldo krējumu. Izņemiet cepamo formu no cepeškrāsns, aplejiet ar mērci katru bumbiņu un cepiet vēl 15-20 minūtes.
  7. Siers izkusīs un sāks tecēt un jums sanāks brīnišķīgs ēdiens! Par lielisku piedevu kalpos sautētie dārzeņi vai salāti.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/best_of_kulinaria

Leave a Comment