Gatavošanas gaita:
- Vistas fileju ir nedaudz jāapsit un jāsagriež smalkos gabaliņos.
- Tad pievienojiet smalki sakapātus sīpolus, pievienojiet sāli, piparus un sakuliet olu.
- Kārtīgi samaisiet.
- Tagad paņemiet formu, ieziediet ar sviestu un izveidojiet nelielas bumbiņas no gatavās masas, izliekot tos uz formas. (Var arī nedaudz apvelt miltos, lai labāk veidotos bumbiņas).
- Cepiet 180 grādos karstā cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
- Tikmēr pagatavojiet mērci – smalki sarīvējiet sieru, izspiediet ķiploku un sajauciet ar saldo krējumu. Izņemiet cepamo formu no cepeškrāsns, aplejiet ar mērci katru bumbiņu un cepiet vēl 15-20 minūtes.
- Siers izkusīs un sāks tecēt un jums sanāks brīnišķīgs ēdiens! Par lielisku piedevu kalpos sautētie dārzeņi vai salāti.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria
Pages: 1 2