1. Pannā ar eļļu apcept smalki sakapātu sīpolu.
2. Pie sīpola pievienot sēnes. Ja sēnes ir saldētas – cept līdz tās kļūst mīkstas, samaisīt un iztvaicēt lieko šķidrumu.
3. Tad pievienot smalki sagrieztu vistas fileju. Cept līdz liekais šķidrums iztvaicē.
4. Ja spināts ir saldēts, to ir jāvāra 5 minūtes sālītā ūdenī, tad jānolej liekais šķidrums un jānoskalo spinātus aukstā ūdenī. Ja spināti ir svaigi, tad tos jāsagriež un jāpievieno uzreiz pie filejas un sēnēm.
5. Spinātus ielikt pannā. Pusi no ķiploka daiviņas samīcīt un smalki sagriezt, pievienot pie spinātiem, filejas un sēnēm. Samaisīt. Pievienot piparu un šķipsniņu timiāna. Maisīt, uzlikt vāku uz pannas un 5 minūtes sautēt.
6. Sarīvēt sieru.
7. Sagatavot bulciņas.
8. Nogriezt no bulciņām augšu.
9. Izņemt maizes mīkstumus.
10. Bulciņā ielikt sieru, tad spinātu, sīpolu, sēņu, vistas un spinātu masu.
11. Virs pildījuma pārsist olas. Bulciņu ievietot pirms tam sasildītā cepeškrāsnī 170 grādos līdz olas ir gatavas (apmēram 15 minūtes).
Labu apetīti un jauku dienu!
Avots: edimdoma.ru