Ķiploku zupa imunitātes stiprināšanai

Gatavošanas gaita:

  1. Sasildīt cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Attīrītās ķiploku daiviņas salikt uz cepamformas, sasmērēt ar augu eļļu un cept 45 minūtes.
  2. Sīpolus smalki sagriezt un apcept ar sviestu ietaukotā pannā, pievienojot klāt timiānu un ingveru (svaigo ir jāsarīvē ar rīvi).
  3. Pievienot pie sīpola apceptu ķiploku un cept tos 2-3 minūtes.
  4. Pārlikt ķiplokus un sīpolus kastrolī, ieliet vistas buljonu. Sildīt līdz šķidrums nesāk vārīties.
  5. Pievienot attīrītus un sagrieztus kartupeļus. Ar blendera palīdzību uztaisīt biezeni no zupas.
  6. Pievienot sāli, piparus un ieliet saldo krējumu. Atkal sildīt līdz zupa sāk vārīties.
  7. Noņemt no uguns, saliet šķīvjos un pēc vēlmes var pievienot klāt citrona sulu.

Labu apetīti!

Avots: takprosto.cc

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment