Smalki sakapājiet pētersīļus.
Bļodā samaisiet sviestu ar pētersīļiem.
Ietiniet sviestu pārtikas plēvē un turiet ledusskapī 20-30 minūtes.
Vistas fileju gareniski iegrieziet, lai sanāktu tainstūra formas fileja un nedaudz klapējiet.
Uz filejas malas izlieciet sasaldēta sviesta gabaliņus.
Sarullējiet fileju tā, lai sviests būtu iekšā.
Nedaudz sakuliet olas un pievienojiet sāli, iemērciet filejas olu maisījumā.
Tad apveliet rīvmaizē. Atkārtojiet procedūru divas reizes.
Dziļā pannā vai kastrolī kārtīgi uzsildiet eļļu un apcepiet kotletes, periodiski pārveļot kotletes, līdz tām ir kraukšķīga garoza no visām pusēm. Eļļai ir jāpārklāj kotletes pilnībā vai vismaz daļēji.
Gatavās kotletes dekorējiet ar zaļumiem. Kā piedevas lieliski iederēsies ar sīpoliem apcepti kartupeļi vai kartupeļu biezenis.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good