Kijevas kotletes (fotorecepte)

Smalki sakapājiet pētersīļus.

wWUr2SZd4aE

Bļodā samaisiet sviestu ar pētersīļiem.

OcgPmccv4rI

Ietiniet sviestu pārtikas plēvē un turiet ledusskapī 20-30 minūtes.

LTGIXWXkIkk

Vistas fileju gareniski iegrieziet, lai sanāktu tainstūra formas fileja un nedaudz klapējiet.

zNJyO4UjDcM

Uz filejas malas izlieciet sasaldēta sviesta gabaliņus.

4LAZHaqTAlc

Sarullējiet fileju tā, lai sviests būtu iekšā.

hF3TIwIexfU

Nedaudz sakuliet olas un pievienojiet sāli, iemērciet filejas olu maisījumā.

GUa3t89YEjI

Tad apveliet rīvmaizē. Atkārtojiet procedūru divas reizes.

Q5AQIiZFF0I

Dziļā pannā vai kastrolī kārtīgi uzsildiet eļļu un apcepiet kotletes, periodiski pārveļot kotletes, līdz tām ir kraukšķīga garoza no visām pusēm. Eļļai ir jāpārklāj kotletes pilnībā vai vismaz daļēji.

Gatavās kotletes dekorējiet ar zaļumiem. Kā piedevas lieliski iederēsies ar sīpoliem apcepti kartupeļi vai kartupeļu biezenis.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment