Karību ragū no vistas (fotorecepte)

karibskoe-ragu-iz-kuricy-1

Šķiņķi, papriku un ananāsus sagriežam nelielos gabaliņos. Sīpolus sagriežam pusriņķos, ķiploku, piparu un ingveru smalki sakapājam.

ostraya-kurica-v-skovorode-5

Katliņā uz liela uguns uzsildām 2 ēdamkarotes eļļas. Vairākos piegājienos apcepam vistu līdz zeltainai garozai no visām pusēm, katrā piegājienā – 1 minūte. Pārliekam uz šķīvja.

karibskoe-ragu-iz-kuricy-2

Samazinām uguni līdz vidējam un ieliekam katliņā sīpolus. Cepam, maisot, 3-4 minūtes. Pievienojam ingveru, ķiploku un piparu. Cepam, pastāvīgi maisot, 1 minūti.

karibskoe-ragu-iz-kuricy-3

Pievienojam papriku un cepam vēl dažas minūtes.

karibskoe-ragu-iz-kuricy-4

Katliņā liekam vistas gaļu un ananāsus, pievienojam timiānu.

Ielejam tomātus ar sulu, 100 ml ūdens, ieberam sāli, cukuru un piparu pēc garšas. Novedam līdz vārīšanai un sautējam uz neliela uguns apmēram 20 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: vkusnyblog.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment