Sagatavojiet sastāvdaļas – smalki sagrieziet sīpolus un ķiplokus. Uzsildiet olīveļļu un uz vidēja uguns apcepiet sīpolus 7 minūtes, tad pievienojiet ķiplokus. Gatavojiet tā 1-2 minūtes, līdz nesajutīsiet ķiploku aromātu.
Pannā pievienojiet 2 ēdamkarotes tomātu mērces, kārtīgi samaisiet un cepiet vēl 3-4 minūtes.
Sagrieziet papriku un ielieciet to pannā. Cepiet 5-7 minūtes, kamēr paprika nekļūs mīksta.
Pievienojiet visus tomātus no kārbām un kārtīgi samaisiet.
Pievienojiet tomātu pastai timiānu, papriku un cukuru. Pievienojiet sāli un piparus pēc garšas un vēlreiz visu kārtīgi samaisiet. Ja jums nepatīk asi ēdieni, var samazināt vai vispār nepievienot papriku. Kā arī jūs varat palielināt cukura daudzumu.
Gatavojiet 5-7 minūtes uz vidēja uguns.
Uzmanīgi sasitiet olas gar pannas malām. Samaziniet uguni, aizsedziet pannu ar vāku un gatavojiet apmēram 7-10 minūtes līdz olu dzeltenumi ir pilnībā gatavi.
Gatavo ēdienu dekorējiet ar svaigi sagrieztiem pētersīļiem un pasniedziet uz galda karstu.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru