Iegriezt uz tomātu ādiņas krustveida iegriezumu, uzliet virsū verdošu ūdeni un noņemt ādiņas. Sagriezt tomātus uz pusēm vai uz ceturtdaļām. Ābolus notīrīt un sagriezt lielos gabalos. Ielikt visu multivārē vai tvaika katlā un gatavot 15 minūtes.
Gatavos ābolus un tomātus ielieciet bļodā un sablenderējiet. Sasmalciniet ķiploku ar ķiploku spiedi, izspiediet viena citrona sulu, pievienojiet olīveļļu un visas garšvielas.
Visu kārtīgi sablenderēt. Pievienot sāli pēc vēlmes.
Gatavo biezeni izlikt multivāres traukā un gatavot 160 grādos 25 minūtes „sautējuma” režīmā.
Gatavo kečupu salejiet burkās. Neaizmirsiet izņemt lauru lapu!
Cienājieties un cienājiet savus tuviniekus! Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2