Garšvielu maģija – kečups ar āboliem un kariju (fotorecepte)

76690-real

Visgaršīgākais kečups, ko jūs jebkad ēdīsiet! Garšvielu bagāts, ass, salds un aromātisks! To var pasniegt pie gaļas, var arī apēst tāpat kopā ar lavašu vai maizi. To ir ļoti ērti pagatavot multivāres katlā – nekas nepiedeg, nevajag maisīt un saglabājas vitamīni.

Sastāvdaļas:

  • 2 zaļi āboli
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 citrons
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 tējkarotes karija pulvera
  • 2 lauru lapas
  • ½ tējkarote paprikas pulvera
  • 1 šķipsniņa malta ingvera
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls pēc garšas
  • 6 tomāti

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment