Ananāsu sagriežam un nogriežam lieko. Receptē ananāsa svars ir norādīts jau sagrieztā veidā.
Sagriežam ananāsu uz maziem kubiņiem.
Sasmalcinām ar blenderi vai mehānisko smalcinātāju.
Gala rezultātā nav jāsanāk biezenim, bet gan nevienmērīgi sasmalcinātai ananāsu masai.
Ieberam iegūto uz pannas un sautējam līdz iztvaiko viss šķidrums no ananāsiem.
Procesā pieberam klāt cukuru, vaniļu un kanēli. Pastāvīgi maisām un turpinām sautēt.
Kad masa kļūs ļoti bieza un lipīga, izslēdzam uguni un gaidām līdz tā pilnībā atdziest.
Paņemam rokās nelielu lipīgās masas daudzumu, piešķirot tai apaļu konfekšu formu. Pēc receptes sanāk 15 bumbiņas. Sukādes glabājam aizsegtā burkā vai uzreiz pasniedzam pie tējas.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2