Garšo gluži kā končas! Ananāsu sukādes (fotorecepte)

407343-real

Ananāsu sagriežam un nogriežam lieko. Receptē ananāsa svars ir norādīts jau sagrieztā veidā.

407359-real

Sagriežam ananāsu uz maziem kubiņiem.

407361-real

Sasmalcinām ar blenderi vai mehānisko smalcinātāju.

407362-real

Gala rezultātā nav jāsanāk biezenim, bet gan nevienmērīgi sasmalcinātai ananāsu masai.

407363-real

Ieberam iegūto uz pannas un sautējam līdz iztvaiko viss šķidrums no ananāsiem.

407370-real

Procesā pieberam klāt cukuru, vaniļu un kanēli. Pastāvīgi maisām un turpinām sautēt.

407371-real

Kad masa kļūs ļoti bieza un lipīga, izslēdzam uguni un gaidām līdz tā pilnībā atdziest.

407372-real

Paņemam rokās nelielu lipīgās masas daudzumu, piešķirot tai apaļu konfekšu formu. Pēc receptes sanāk 15 bumbiņas. Sukādes glabājam aizsegtā burkā vai uzreiz pasniedzam pie tējas.

Labu apetīti!

Avots: edimdoma.ru

Leave a Comment