Sīpolus sagriežam pusriņķos un apcepam pannā ar eļļu līdz zeltainai krāsai, pārliekam uz šķīvi.
Gaļu nosusinām ar papīra dvieļiem. Tālāk izveido
jam iegriezumus uz karbonāžu tauku slāņa, lai tās neizliektos cepšanas laikā.
Cepam karbonādes ar rozmarīna zariņiem. Cepam 5 minūtes no abām pusēm uz vidēja uguns.
Tad pievienojam sāli no vienas puses, apveļam, pievienojam sāli un piparus no otras puses. Cepam vēl 5 minūtes, kamēr cūkgaļa pārstās būt rozā iekšpusē. Pārliekam karbonādes uz šķīvja un cenšamies tās saglabāt siltas.
Ābolus nomizojam, izgriežam serdes. Sagriežam gabaliņos un apcepam līdz zeltainai krāsai uz tās pašas pannas.
Pārliekam ābolus uz šķīvja. Tagad sajaucam ābolu sulu ar miltiem.
Sīpolus ieliekam kastrolī, ielejam ābolu sulu un ļaujam novārīties uz liela uguns 1 minūti, kamēr mērce nesabiezēs. Pievienojam ābolus un vāram vēl pusminūti.
Uz šķīvja izliekam karbonādes, aplejam ar mērci. Kā piedevu iesakām kartupeļu biezeni.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru