Cūkgaļas karbonādes ar ābolu mērci (fotorecepte)

svinye-kotlety-s-yablochnym-sousom

Netradicionāls savienojums, kas garšos ikvienam! Patīkama saldskāba garša savijas kopā ar garšvielām un karbonādi – iepriecinot ēdāju vēderus.

Sastāvdaļas:

  • 4 cūkgaļas karbonādes 3 cm biezumā (apmēram 1 kg gaļas)
  • 1 vidējs sīpols
  • 2-3 saldskābi āboli
  • 150 ml ābolu sulas
  • 2 tējkarotes miltu
  • 4-6 rozmarīna zariņi
  • ¼ tējkarotes malta pipara
  • sāls pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment