Kulinārijas klasika! Gaisīgs un mutē kūstošs biskvīts ar fantastiski gardu krēmu.. viss ir vienkārši un viegli (gan kaloriju ziņā, gan pagatavošanas soļos!)
Sastāvdaļas 20-21 cm formai:
Biskvītam:
- 125 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 150 g cukura
- 4 olas, sadalītas uz olbaltumiem un dzeltenumiem
- 1 tējkarote citrona sulas
- 3 ēdamkarotes eļļas
Krēmam Patisjers:
- 2 olas
- 30 g cietes
- 100 g cukura
- 500 ml piena
- 50 g sviesta
- 1 vaniļas cukura iepakojums
Glazūrai:
- 200 g tumšās šokolādes
- 50 g saldā krējuma
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2