Bostonas krēma torte (fotorecepte)

146311-ed4_wide

Kulinārijas klasika! Gaisīgs un mutē kūstošs biskvīts ar fantastiski gardu krēmu.. viss ir vienkārši un viegli (gan kaloriju ziņā, gan pagatavošanas soļos!)

Sastāvdaļas 20-21 cm formai:

Biskvītam:

  • 125 g miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 150 g cukura
  • 4 olas, sadalītas uz olbaltumiem un dzeltenumiem
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes eļļas

Krēmam Patisjers:

  • 2 olas
  • 30 g cietes
  • 100 g cukura
  • 500 ml piena
  • 50 g sviesta
  • 1 vaniļas cukura iepakojums

Glazūrai:

  • 200 g tumšās šokolādes
  • 50 g saldā krējuma

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment