Gatavošanas gaita:
- Baklažānus sagriežam apmēram 1,5 cm lielās šķēlēs. Ieliekam sālīta ūdenī uz 30 minūtēm.
- Valriekstus samaļam blenderī. Samaisām ar smalki sakapātiem zaļumiem, sāli, etiķi, saspiestu ķiploku un garšvielām. Kārtīgi samaisām.
- Nosusinām baklažānus un apcepam eļļā līdz zeltainam tonim. Uz karstām šķēlēm izliekam pildījumu, sarullējam.
- Plānos riņķos sagriežam sīpolu. Izliekam baklažānus uz šķīvja, virsū uzliekam sīpolus.
- Atstājam, lai uzkoda atdziest un uzsūcas. Pirms pasniegšanas dekorējam ar zaļumiem un granātābola sēkliņām.
Labu apetīti!
Avots: ovkuse.ru
Pages: 1 2