Baklažāni gruzīnu gaumē – perfekta vasaras uzkoda

Gatavošanas gaita:

  1. Baklažānus sagriežam apmēram 1,5 cm lielās šķēlēs. Ieliekam sālīta ūdenī uz 30 minūtēm.
  2. Valriekstus samaļam blenderī. Samaisām ar smalki sakapātiem zaļumiem, sāli, etiķi, saspiestu ķiploku un garšvielām. Kārtīgi samaisām.
  3. Nosusinām baklažānus un apcepam eļļā līdz zeltainam tonim. Uz karstām šķēlēm izliekam pildījumu, sarullējam.
  4. Plānos riņķos sagriežam sīpolu. Izliekam baklažānus uz šķīvja, virsū uzliekam sīpolus.
  5. Atstājam, lai uzkoda atdziest un uzsūcas. Pirms pasniegšanas dekorējam ar zaļumiem un granātābola sēkliņām.

Labu apetīti!

Avots: ovkuse.ru

Leave a Comment