Baklažāna-siera medaljoni

Gatavošanas gaita:

  1. Baklažānus sagrieziet aplīšos, kārtīgi apkaisiet ar sāli, lai tiktu vaļā no liekā šķidruma. Ļaujiet tiem nostāvēties 30 minūtes, ar papīra dvieļu palīdzību nosusiniet tos.
  2. Atsevišķā bļodā samaisiet 1 olu, baziliku, „Ricotta” sieru, sarīvētu Mocarellas sieru un Parmas sieru.
  3. Atodiet 2 izmēra ziņā līdzīgus baklažānus. Vienu pusīti ieziediet ar siera maisījumu, otru kārtīgi iespiediet virsū.
  4. Noklājiet cepamo krāsni ar cepamo papīru, izlieciet medaljonus.
  5. Ielieciet tos 30-60 minūtes saldētavā.
  6. Tajā laikā sakuliet 3 olas, sagatavojiet miltus un rīvmaizi.
  7. Izlieciet sasaldētos medaljonus uz šķīvja.
  8. Paņemiet dziļu pannu un uzsildiet eļļu.
  9. Medaljonus apcepiet eļļā līdz zeltainai krāsai.
  10. Izlieciet tos papīra dvieļos, lai tiktu vaļā no liekās eļļas.

Labu apetīti!

Avots: sovkusom.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment