Gatavošanas gaita:
- Baklažānus sagrieziet aplīšos, kārtīgi apkaisiet ar sāli, lai tiktu vaļā no liekā šķidruma. Ļaujiet tiem nostāvēties 30 minūtes, ar papīra dvieļu palīdzību nosusiniet tos.
- Atsevišķā bļodā samaisiet 1 olu, baziliku, „Ricotta” sieru, sarīvētu Mocarellas sieru un Parmas sieru.
- Atodiet 2 izmēra ziņā līdzīgus baklažānus. Vienu pusīti ieziediet ar siera maisījumu, otru kārtīgi iespiediet virsū.
- Noklājiet cepamo krāsni ar cepamo papīru, izlieciet medaljonus.
- Ielieciet tos 30-60 minūtes saldētavā.
- Tajā laikā sakuliet 3 olas, sagatavojiet miltus un rīvmaizi.
- Izlieciet sasaldētos medaljonus uz šķīvja.
- Paņemiet dziļu pannu un uzsildiet eļļu.
- Medaljonus apcepiet eļļā līdz zeltainai krāsai.
- Izlieciet tos papīra dvieļos, lai tiktu vaļā no liekās eļļas.
Labu apetīti!
Avots: sovkusom.ru
Pages: 1 2