Āzijas pieskāriens – tradicionāli-asais tatāru azu

Gatavošanas gaita:

  1. Gaļu nomazgāt, sagriezt salmiņos un nedaudz apcept pannā uzsildītā eļļā.
  2. Pievienot smalkos pusapļos sagrieztus sīpolus un apcept gaļu ar sīpoliem līdz sīpoli kļūst mīksti.
  3. Pievienot tomātu pastu, smalki sagrieztus vai rīvētus uz lielas rīves gurķus. Pieliet ūdeni vai buljonu, sautēt zem vāka līdz gaļa ir pilnībā gatava.
  4. Atsevišķā pannā apcept salmiņos sagrieztu kartupeļus.
  5. Kad kartupeļi būs gandrīz gatavi, pārlikt tos pannā pie sautētas gaļas, pievienot sāli, piparus, lauru lapu un smalki sagrieztu vai samīcītu ķiploku.
  6. Uzmanīgi samaisīt un sautēt kartupeļus ar gaļu līdz tie ir gatavi 5-7 minūtes.

Labu apetīti!

Avots eda.ru

Leave a Comment