Gatavošanas gaita:
- Gaļu nomazgāt, sagriezt salmiņos un nedaudz apcept pannā uzsildītā eļļā.
- Pievienot smalkos pusapļos sagrieztus sīpolus un apcept gaļu ar sīpoliem līdz sīpoli kļūst mīksti.
- Pievienot tomātu pastu, smalki sagrieztus vai rīvētus uz lielas rīves gurķus. Pieliet ūdeni vai buljonu, sautēt zem vāka līdz gaļa ir pilnībā gatava.
- Atsevišķā pannā apcept salmiņos sagrieztu kartupeļus.
- Kad kartupeļi būs gandrīz gatavi, pārlikt tos pannā pie sautētas gaļas, pievienot sāli, piparus, lauru lapu un smalki sagrieztu vai samīcītu ķiploku.
- Uzmanīgi samaisīt un sautēt kartupeļus ar gaļu līdz tie ir gatavi 5-7 minūtes.
Labu apetīti!
Avots eda.ru
Pages: 1 2