Ātro vakariņu klasika – kartupeļu sacepums ar sieru

Gatavošanas gaita:

  1. Kartupeļus nomizot un sarīvēt. Sīpolus arī nomizot un smalki sagriezt.
  2. Bļodā sajaukt rīvētos kartupeļus un sagriezto sīpolu, tālāk sakult vienu olu, pievienot sāli, piparus un kārtīgi samaisīt.
  3. Uzsildīt pannu ar 50 ml saulespuķu eļļas, tad izlikt pusi no kartupeļu masas vienmērīgā slānī, tad pa virsu izveidot slāni no rīvēta siera, virsū izliekot atlikušos kartupeļus.
  4. Uzlikt uz pannas vāku, sacepumu gatavot 10 minūtes uz vidēja uguns. Pēc tam uzmanīgi izliekam sacepumu uz šķīvja, pievienot pannā atlikušo eļļu un pārvelt sacepumu uz otru, neapceptu pusi. Gatavot 10 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment