Mīklai – sajauciet visas sastāvdaļas, kārtīgi samaisiet.
Atstājiet uz 30 minūtēm. Sanāks mīksta mīkla, kas labi rullējas.
Sadaliet mīklu 6 daļās. No pirmās – sarullējiet apli pelmeņa formas izmērā. Ne pārāk plāni. Pelmeņu formu kārtīgi apkaisiet ar miltiem, virsū uzlieciet mīklu.
Katrā ligzdiņā ielieciet 6-7 g maltās gaļas, nedaudz to iespiežot.
Sarullējiet nākamo mīklas daļu. Uzklājiet to virs pildījuma. Stipri, taču uzmanīgi, rullējiet ar veltni pelmeņu formu līdz parādās pelmeņu kontūra.
Pārveliet pelemeņu formu uz otru pusi un pakratiet.
Atkārtojiet līdz mīkla nebeigsies.
Viss! Pelmeņi ir gatavi. Tagad tos var sasaldēt vai uzreiz vārīt.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/chief.cooker
Pages: 1 2