Ātri pagatavojami slinkie pelmeņi (fotorecepte)

LYsHThV9gYc

Mīklai – sajauciet visas sastāvdaļas, kārtīgi samaisiet.

OH2xHn8C16o

Atstājiet uz 30 minūtēm. Sanāks mīksta mīkla, kas labi rullējas.

_5tYpBgd5VA

Sadaliet mīklu 6 daļās. No pirmās – sarullējiet apli pelmeņa formas izmērā. Ne pārāk plāni. Pelmeņu formu kārtīgi apkaisiet ar miltiem, virsū uzlieciet mīklu.

Ybv6u7Nukv8

Katrā ligzdiņā ielieciet 6-7 g maltās gaļas, nedaudz to iespiežot.

Sarullējiet nākamo mīklas daļu. Uzklājiet to virs pildījuma. Stipri, taču uzmanīgi, rullējiet ar veltni pelmeņu formu līdz parādās pelmeņu kontūra.

SCJ8TURQRyY

Pārveliet pelemeņu formu uz otru pusi un pakratiet. tAw31TbEggU

Atkārtojiet līdz mīkla nebeigsies.

Viss! Pelmeņi ir gatavi. Tagad tos var sasaldēt vai uzreiz vārīt.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/chief.cooker

 

Leave a Comment