Tik ļoti līdzīga “Cielaviņai”! Lieliskā “Kijevas” torte (fotorecepte)

kievskiy-tort-9

Šo torti uzskata par vienu no ukraiņu tradicionālajiem konditorejas meistardarbiem. Torti arī nav nemaz tik grūti pagatavot – galvenais – jābūt uzmanīgiem un pacietīgiem. Nebaidamies un gatavojam izcilu torti-gardumu!

Sastāvdaļas 21 cm lielai kūku formai:

Biskvītam:

  • 220 g olbaltumu (pirms tortes gatavošanas atstājiet tos uz nakti istabas temperatūrā)
  • 55 g cukura
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 50 g miltu
  • 200 g cukura
  • 180 g ceptu lazdu riekstu (vai lazdu riekstu un Indijas riekstu maisījuma)

Krēmam:

  • 2 olu dzeltenumi
  • 40 ml istabas temperatūras ūdens
  • 240 g iebiezināta piena
  • 400 g istabas temperatūras sviesta
  • 50 g kakao pulvera
  • 1 tējkarote vaniļas esences

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment