Savienojiet miltus un silto ūdeni, samīciet mīklu. Apsedziet ar pārtikas plēvi, kamēr gatavojiet pildījumu.
Gatavojam pildījumu. Smalki sakapājiet lociņus, ķiplokus un ingveru sarīvējiet ar mazu rīvi.
Savienojiet visas sastāvdaļas ar malto gaļu un kārtīgi samaisiet.
Sadaliet malto gaļu 8 daļās.
To pašu izdariet ar mīklu. Katru mīklas gabalu sarullējiet plānā plācenī apmēram 22-23 cm diametrā. Apsedziet plāceni uz 3/4 ar mīklu.
Izveidojiet iegriezumu no malas līdz centram un uzlieciet pildījumu uz 1/4 no mīklas.
Tagad salociet apsegto daļu tā, lai jums sanāktu pusaplis.
Vēlreiz salociet plāceni uz pusēm. Tagad jāsanāk 1/4 no apļa. Sakniebiet mīklas malas.
Katru plāceni cepiet sausā, karstā pannā ar apsegtu vāku no abām pusēm 3-5 minūtes.
Karstos plāceņus kārtīgi ieziediet ar sviestu.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/cook_good