Šie salāti noteikti var kļūt par pilnvērtīgu ēdienreizi, ja neesat pārāk izsalkuši. Īpašā sastāvdaļa – līdz kraukšķīgumam apcepts bekons – piešķir salātiem apburošu garšu.
Sastāvdaļas:
- 100 g bekona
- 500 g salātu lapu (Romano vai Aisbergs u.c.)
- 250 g vārītas vai ceptas vistas krūtiņas
- 120 g puscieta siera (piemēram, Holandes, Gauda, Masdamer u.c.)
- 120 g kūpināta šķiņķa
- 1 citrons
- 3-4 lociņu
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma vai jogurta
- 2 ēdamkarotes majonēzes
- sāls vai maltie pipari pēc garšas
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2