Ja jūs meklējat oriģinālu dārzeņu uzkodu vasarai, tad neko labāku par „Sievasmātes mēli” jums neatrast. Visticamāk, ēdiens ieguva tādu nosaukumu pateicoties dažām līdzībām. Pirmkārt – kabaču plāksnes ir līdzīgas „mēlītēm”. Otrkārt, uzkoda ir asa. Visticamāk tas, kas izgudroja šo uzkodu zina, kādas ir sievasmātes.. Kabačus var aizvietot arī ar baklažāniem, sanāks tikpat gardi!
Sastāvdaļas:
- 2 kabači
- 200 g cieta siera
- 100 g majonēzes
- 4 olas
- 100 ml saulespuķu eļļas
- 3 tomāti
- 10 ķiploka daiviņas
- 2 zaļumu kušķi
- 8 ēdamkarotes miltu
- 1 tējkarote sāls
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Pages: 1 2