Vista indiešu gaumē

Gatavošanas gaita:

  1. Nomazgājiet vistu. Sagrieziet ar nazi stilbiņus/spārniņus pēc nepieciešamības.
  2. Ķiploku un ingveru sarīvējiet ar rīvi.
  3. Dziļā traukā samaisiet tomātu mērci, kariju, ķiploku, jogurtu, ingveru un etiķi. Kārtīgi samaisiet.
  4. Ielieciet vistu mērcē un samaisiet, lai vista visa būtu mērcē. Virsū uzlieciet pārtikas plēvi un ielieciet ledusskapī uz pusstundu vai diennakti, lai vista marinētos.
  5. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
  6. Uzlieciet vistu ar mērci uz cepamās formas, gatavojiet 35-40 minūtes līdz vista ir gatava. Pasniedziet.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Leave a Comment