1.Gatavojam mīklu – ar maisītāju sakuļam miltus, olu un alu. Pievienojam sāli un piparus.
2. Attīrām sīpolus, sagriežam to gredzenos (riņķos).
3. Dziļā pannā uzsildām augu eļļu. Eļļas kārtai ir jābūt apmēram 1 cm dziļumā. Iemērcam gredzenus mīklā.
4. Uzmanīgi liekam tos sakarsētā eļļā, apcepam no abām pusēm līdz zeltaini-brūnai kārtai.
5. Gatavos gredzenus pārliekam uz papīra dvieli, lai tie uzsūktu lieko eļļu. Tagad var gredzenus apkaisīt ar mīļākajām garšvielām vai sāli, tad mīklas gatavošanas laikā samazinām sāls daudzumu.
6. Viss ir neiespējami viegli un ātri! Rezultāts – garšīgi, aromātiski un kraukšķīgi gredzeni. Iesakām tos lietot kopā ar saldskābo mērci.Dziļā pannā uzsildām augu eļļu. Eļļas kārtai ir jābūt apmēram 1 cm dziļumā. Iemērcam gredzenus mīklā.
Bon appetit!
Avots: vk.com