Veselīgas un ātras vakariņas – vistas un spinātu cepetis

Gatavošanas gaita:

  1. Sagrieziet kartupeļus gabaliņos, ielieciet dziļā pannā, ielejiet verdošu ūdeni un gatavojiet 10 minūtes. Tad uzlieciet uz šķīvja.
  2. Blenderī sakuliet tomātus, sīpolus, ingveru, citronus un papriku.
  3. Mērci ielejiet uz pannas un sildiet 5 minūtes, kamēr tā nesabiezēs.
  4. Pievienojiet vistu, ielejiet vistas buljonu un sautējiet 15 minūtes.
  5. Tiklīdz vista būs gatava, pievienojiet kartupeļus un lielos gabalos sagrieztu spinātu. Sautējiet uz maza uguns vēl 5 minūtes.
  6. Apkaisiet ar ceptām ķirbju sēklā un pasniedziet pie galda.

Labu apetīti!

Avots: the-challenger.ru

Leave a Comment