Siltā pienā iemaisiet raugu. Pievienojiet cukuru, sāli, krējumu, olu un izkausētu sviestu. Kārtīgi sajauciet.
Ar sietiņu izkāsiet miltus. Samīciet mīklu, apsedziet ar dvieli un ielieciet siltā vietā, lai mīkla iegūtu apjomu, uz 25-30 minūtēm.
Brūno cukuru sajauciet ar kanēli. Ābolus nomazgājiet, izņemiet serdes un sagrieziet uz daļiņām. Gabaliņus apmētājiet brūnā cukurā ar kanēli.
Kad pēc 25-30 minūtēm mīkla kļūs apjomīgāka, sarullējiet mīklu 0,7 cm biezumā. Izgrieziet aplīšus, uz katra aplīša uzlieciet ābolu daļiņas.
Aizlipiniet katru ābola daļiņu mīklas aplītī un salieciet tos cepamformā, kas ir noklāta ar cepampapīru un nosmērēta ar augu eļļu. Uzberiet uz mīklas atlikušo brūno cukuru un kanēli (ja paliek).
Atstājiet uz 15 minūtēm siltā vietā. Cepiet iepriekš 180 grādos sasildītā cepeškrāsnī 20-25 minūtes līdz brūnai garozai.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru