Vācu drupaču pīrāgs ar biezpienu un ogām

Gatavošanas gaita:

  1. Izsijājiet miltus caur sietiņu, pievienojiet cukuru, sāli un kubiņos sagrieztu sviestu. Sarīvējiet masu ar rokām līdz rodas viendabīgas drupačas. Gatavo mīklu ielieciet ledusskapī.
  2. Samaisiet biezpienu ar olām, pūdercukuru un vanilīnu, sakuliet līdz viendabīgai masai. Atsevišķā bļodā sajauciet ogas ar cieti un cukuru.
  3. Sagatavotā un ar sviestu ieziestā cepamformā ieberiet pusi no mīklas un iespiediet to cepamformā, ielejiet biezpiena pildījumu, tad ogas un atlikušo mīklas daļu.
  4. Cepiet pīrāgu pirms tam uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos 40-50 minūtes līdz zeltainai krāsai. Pasniedziet atdzesētu pīrāgu ar mīļākā saldējuma bumbiņām.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment