Gatavošanas gaita:
- Izsijājiet miltus caur sietiņu, pievienojiet cukuru, sāli un kubiņos sagrieztu sviestu. Sarīvējiet masu ar rokām līdz rodas viendabīgas drupačas. Gatavo mīklu ielieciet ledusskapī.
- Samaisiet biezpienu ar olām, pūdercukuru un vanilīnu, sakuliet līdz viendabīgai masai. Atsevišķā bļodā sajauciet ogas ar cieti un cukuru.
- Sagatavotā un ar sviestu ieziestā cepamformā ieberiet pusi no mīklas un iespiediet to cepamformā, ielejiet biezpiena pildījumu, tad ogas un atlikušo mīklas daļu.
- Cepiet pīrāgu pirms tam uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos 40-50 minūtes līdz zeltainai krāsai. Pasniedziet atdzesētu pīrāgu ar mīļākā saldējuma bumbiņām.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2