Staipīgie radziņi ar salami (fotorecepte)

Gatavošanas gaita:

1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem.

2. Sarullējiet radziņu mīklu, sagrieziet uz trijstūriem.

3. Cepamformu nosmērējiet ar sviestu un uzklājiet cepampapīru. Izlieciet mīklas trijstūrus.

main_post_f94bf71c16fecbf471438c40425619fa

4. Uzlieciet pepperoni uz visplatāko trijstūra daļu. Virsū uzlieciet mocarellu.

main_post_df1961f7bb0f8437a31173cb71e906d7

5. Satiniet katru radziņu kā tas ir parādīts bildē.

6. Nosmērējiet radziņus ar izkausētu sviestu.

7. Uzberiet virsū itāļu garšvielas un ķiploku pulveri.

8. Cepiet 10-15 minūtes.

9. Pasniedziet ar mērci.

main_post_d8cc7634149c72f1897af8ad2b105481

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment