Spānijas valdzinājums – „Sombrero” salāti

Gatavošanas gaita:

  1. No konservētās dzeltenās paprikas iepakojuma izliet lieko šķidrumu, tad sagriezt papriku gabaliņos.
  2. No zirnīšiem un kukurūzas iepakojumiem arī izliet lieko šķidrumu. Tad lielā bļodā samaisīt zirnīšus, kukurūzu un papriku.
  3. Sīpolus attīrīt un sagriezt 8 daļās.
  4. Šķiņķi sagriezt nelielos kubiņos un pievienot pie paprikas, kukurūzas un zirnīšiem.
  5. Pētersīļus nomazgāt un izžāvēt, izvēloties dažas lapiņas dekorēšanai, parējās smalki sakapāt.
  6. Samaisīt visas salātu sastāvdaļās.
  7. Augu eļļu ar etiķi, piparu un sāli kārtīgi sajaukt un pievienot salātiem.
  8. Dekorēt ar salātlapām un pētersīļu lapām.

Labu apetīti!

Avots: eda.ru

Leave a Comment