Šnicele ar sieru: noteikti pamēģini

Vienkārši dievišķs ēdiens. Saglabā recepti, lai izbaudītu šo gardumu!

Sastāvdaļas:

1 vistas krūtiņa

150 g ciets siers

1 ola

3 ēdamkarotes milti

Sāls pēc garšas

Pipari pēc garšas

Pagatavošanas recepte:

1.Sagatavo visas nepieciešamās sastāvdaļas. Vistas krūtiņu atsaldē, ja tā ir bijusi sasaldēta.

2. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Tas piešķirs maigumu un sātīgumu.

3. Vistu smalki sagriez.

4. Sajauc vistu ar sieru, pievieno olu, miltus, sāli un piparus. Kārtīgi samaisi masu.

5. No iegūtās masas formē kotletes, uzliec tās uz pannu ar uzkarsētu eļļu.

6. Cep uz lēnas uguns aptuveni 3-5 minūtes no katras puses.

7. Gatavo šniceli noteikti pasniedz karstu, jo tādā veidā tā būs garšīgāka.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment