31-gadus vecs atraitnis Antons viens pats audzina 6 bērnus. Paskatieties tikai, kā liktenis viņu ir apbalvojis

Antona stāsts ir skumjš un tajā pat laikā samērā interesants. Viņa dzīvē bija brīnišķīga sieva, bērni, turklāt tika gaidīti trīnīši. Abi ļoti mīlēja savus bērnus, tomēr Annai priekšā bija smags jautājums. Veselības jautājums.

Rezultātā viņa ziedoja savu veselību un dzīvību, lai dāvātu dzīvi trim bērniņiem, sniedzot viņiem iespēju ieraudzīt šo pasauli, un izveidot savu dzīvi.

Protams, ka izveidojusies situācija neiztika bez žurnālistiem, kuri acumirklī Antonu padarīja par vispopulārāko vientuļo tēvu. Un, kā jau bija gaidāms, vīrieti sāka uzmeklēt daudzas pielūdzējas.

Vīrietis pat ar dažām satikās, bet pietika tikai vienu reizi satikties, lai saprastu vienu – viņas nav gatavas tāda sarežģītai ģimenes dzīvei.

Starp daudzajām pielūdzējām bija viena Ludmila, kuras rindiņas iekļuva kaut kur dziļi Antona sirdī. Viņi ilgu laiku sarakstījās, un pēc tam nolēma satikties. Uz tikšanos vīrietis paņēma līdzi savus bērnus, ar kuriem sieviete uzreiz atrada kopīgu valodu.

Mazākie laimīgi pavadīja laiku kopā ar viņu, bet vecākais dēls pateica, ka tieši tāda sieviete tēvam arī ir vajadzīga.

Ludmilai aiz muguras bija neveiksmīga laulība un dēls, tomēr tā nebija problēma. Kaut kādā brīdī sieviete pastāstīja, ka viņa nosapņojusi sapni, ka ir laimīgi precējusies un audzina septiņus bērnus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment