Nekad nekaitiniet Lauvu: lūk, kas ir jāzina, ja jums kāds no tuviniekiem ir dzimis šajā Zodiaka zīmē

Lauva – tas ir bīstams zvērs!

Kā jau zināms, dzīvnieku pasaulē lauva ir zvēru karalis. Starp cilvēkiem Lauvai, kas dzimis starp 24. jūliju un 23. augustu, arī patīk izrīkot apkārtējos. Tāpēc labāk ar viņiem nestrīdēties, citādi viņš jūs nobaidīs līdz nāvei.

Lauvas noskaņojums mainās no vētrainas darbības līdz labsirdīgam slinkumam. Visvieglāk viņu satikt ir tur, kur ir visvairāk gaismas un izklaides: Lauvam nepatīk garlaikoties, un viņš vairās no tumsas.

Jau no paša sākuma ir jāņem vērā, ka Lauvu vidū nemēdz būt introvertu. Ja atradīsies indivīds, kurš liksies maigs un pakļāvīgs, tā ir vien maska, tāpēc vajag vien izdarīt kaut ko, kas nav viņam pa prāta, kā viņš ierūksies kā īstens lauva. Visbīstamākais ir aizskart viņa lepnumu un pašcieņu.

Neskatoties uz pārākuma sajūtas, Lauva dziļi sirdī ir ārkārtīgi ievainojumi un aizvainoti, kad tuvinieki kārtīgi nenovērtē viņa gudrību un dāsnumu. Šo mežonīgo zvēru var acumirklī pārvērst par paklausīgu kaķēnu ar visvienkāršāko līdzekli: glaimiem.

Lauvas godkāre ir viņa Ahileja papēdis. Cieņas zudums padara viņu niknu, bet glaimi iedarbojas kā nomierinošs balzāms. Abas šīs galējības arī noved pie rakstura nelīdzsvarotības, kas šiem indivīdiem ir tik raksturīga.

Kad lieta aiziet līdz strīdiem, Lauva kļūst nevaldāms. Šīs zīmes pārstāvji sāk burtiski kliegt uz sarunu biedru.

Bet arī tas vēl nav viss: Lauva var līst kauties, spert, grūstīties, mēst mantas uz pretinieku. Visā visumā, sarīkot veselu šovu. Tomēr dažreiz viņam pietiek ar vienkāršu “piedod”, lai apturētu dusmu plūsmu un vair nekad neatcerētos par notikušo.

Bet, lai Lauvā pamodinātu atriebes kāri, viņu vajag pavisam nopietni apmānīt. Apmānīt Lauvu – tas ir sīkums, vajag tikai gribēt. Jautājums ir par ko citu: kāpēc jums tas ir vajadzīgs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment