Sagriezt gaļu.
Samalt to.
Smalki sarīvēt kāpostus un ielikt to karstā ūdenī uz 20 minūtēm.
Smalki sagriezt sīpolu un sarīvēt uz nelielas rīves burkānu.
Novārīt rīsu.
Malto gaļu sālīt un pievienot piparu, olu.
Sajaukt kāpostu, burkānu, sīpolu un rīsu. Kārtīgi samaisīt.
Sajaukt malto gaļu ar dārzeņiem, ļaut nostāvēties ledusskapī 30 minūtes (tā labāk lipināsies).
Izveidot tīteņus un ielikt tos cepamformā.
Starp tīteņiem ieliet nelielu sablenderētu tomātu sulas (vai mērces) daudzumu.
Ielikt cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.
Sajaukt skābo krējumu un tomātu sulu (sakapātie tomāti, tomātu pastu).
Tīteņus apliet ar mērci. Temperatūru cepeškrāsnī palielināt līdz 200 grādiem un gatavot vēl 30 minūtes.
Labu apetīti! Sanāk ļoti gardi tīteņi.
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2