Slinkie kāpostu tīteņi (fotorecepte)

124830-real

Sagriezt gaļu.

124831-real

Samalt to.

124832-real

Smalki sarīvēt kāpostus un ielikt to karstā ūdenī uz 20 minūtēm.

124833-real

Smalki sagriezt sīpolu un sarīvēt uz nelielas rīves burkānu.

124834-real

Novārīt rīsu.

124835-real

Malto gaļu sālīt un pievienot piparu, olu.

124836-real

Sajaukt kāpostu, burkānu, sīpolu un rīsu. Kārtīgi samaisīt.

124837-real

Sajaukt malto gaļu ar dārzeņiem, ļaut nostāvēties ledusskapī 30 minūtes (tā labāk lipināsies).

124838-real

Izveidot tīteņus un ielikt tos cepamformā.

124839-real

Starp tīteņiem ieliet nelielu sablenderētu tomātu sulas (vai mērces) daudzumu.

Ielikt cepeškrāsnī 180 grādos uz 30 minūtēm.

124841-real

Sajaukt skābo krējumu un tomātu sulu (sakapātie tomāti, tomātu pastu).

124842-real

Tīteņus apliet ar mērci. Temperatūru cepeškrāsnī palielināt līdz 200 grādiem un gatavot vēl 30 minūtes.

124843-real

Labu apetīti! Sanāk ļoti gardi tīteņi.

Avots: edimdoma.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment