Slinkā lazanja tiem, kam galīgi nav laika gatavot

Gatavošanas gaita:

  1. Dārzeņus, zaļumus un sīpolus sagriežam nelielos gabalos, ķiplokus samīcām.
  2. Apcepam sīpolus, tomātus un kabaci līdz tie kļūst mīksti.
  3. Pievienojam malto gaļu, sāli un turpinām cept pildījumu līdz tas ir gatavs.
  4. Pievienojam zaļumus un ķiplokus, samaisām.
  5. Katru lavaša lapu sagriežam uz pusēm ar virtuves šķērēm.
  6. Vienu lavaša gabalu liekam cepamformas apakšā, bet uz lavaša – daļu no pildījuma.
  7. Atkal izliekam lavašu, virsū – malto gaļu ar dārzeņiem.
  8. Aizsedzam ar trešo lavaša gabaliņu un izliekam pildījuma paliekas.
  9. Virsū liekam atlikušo lavaša gabalu.
  10. Samaisām pienu, sāli un miltus. Maisot, vārām. Aplejam lazanju ar iegūto mērci.
  11. Lavaša virsu apkaisām ar rīvēto sieru.
  12. Gatavojam cepeškrāsni apmēram 20 minūtes 180 grādos.

Labu apetīti!

Avots: adme.ru

Leave a Comment