Gatavošanas gaita:
- Dārzeņus, zaļumus un sīpolus sagriežam nelielos gabalos, ķiplokus samīcām.
- Apcepam sīpolus, tomātus un kabaci līdz tie kļūst mīksti.
- Pievienojam malto gaļu, sāli un turpinām cept pildījumu līdz tas ir gatavs.
- Pievienojam zaļumus un ķiplokus, samaisām.
- Katru lavaša lapu sagriežam uz pusēm ar virtuves šķērēm.
- Vienu lavaša gabalu liekam cepamformas apakšā, bet uz lavaša – daļu no pildījuma.
- Atkal izliekam lavašu, virsū – malto gaļu ar dārzeņiem.
- Aizsedzam ar trešo lavaša gabaliņu un izliekam pildījuma paliekas.
- Virsū liekam atlikušo lavaša gabalu.
- Samaisām pienu, sāli un miltus. Maisot, vārām. Aplejam lazanju ar iegūto mērci.
- Lavaša virsu apkaisām ar rīvēto sieru.
- Gatavojam cepeškrāsni apmēram 20 minūtes 180 grādos.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2