Gaļu sagriežam nelielos gabaliņos, pievienojam sāli-piparus, apcepam līdz zeltainai krāsai augu eļļā.
Noņemam no pannas un pārliekam kastrolī sautēšanai.
Ābolus sagriežam gabaliņos un apcepam tajā pašā pannā 3-4 minūtes, pastāvīgi maisot. Pārliekam uz šķīvja.
Papriku, seleriju sagriežam vidējos gabaliņos, sīpolu – pusripās.
Sīpolu ieliekam pannā un cepam, maisot, 5 minūšu garumā.
Pievienojam seleriju un papriku, cepam, maisot, vēl dažas minūtes. Pārliekam kastrolī pie gaļas.
Turpat arī pievienojam samīcītus tomātus kopā ar sulu, kā arī timiānu un lielos gabalos sagrieztus ķiplokus. Ielejam 100-150 ml ūdens vai buljona, pievienojam sāli pēc garšas. Vārām, tad apsedzam ar vāku un ieliekam 190 grādos karstā cepeškrāsnī. Sautējam līdz cūkgaļa ir mīksta, apmēram 45 minūtes.
5 minūtes pirms ēdiens ir gatavs, pievienojam ābolus un smalki sakapātus zaļumus.
Pasniedzam ar kartupeļiem.
Labu apetīti!
Avots: vkusnyblog.ru