Recepte, kas liks Jums iemīlēt ziedkāpostus – mini ziedkāpostu picas

Gatavošanas gaita:

  1. Vārīt ziedkāpostu sālītā ūdenī. Noliet ūdeni un ļaut ziedkāpostam atdzist.
  2. Ielikt ziedkāpostus blenderī. Pievienot sakultu olu, olīveļļu, 150 rīvēta siera un samīcītas ķiploku daiviņas. Lai mīkla nesajuktu, var pievienot kartupeļu cieti.
  3. Cepamformu noklāt ar cepampapīru, apbērt cepampapīru ar maizes drupačām. Sadalītu mīklu 4-6 daļās un uzlikt tās uz cepampapīra.
  4. Cept picas 15-20 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pievienot atlikušo rīvēto sieru, tomātus un cept vēl 5 minūtes.

Labu apetīti!

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment