Klāt pie miltiem piebērt pūdercukuru, pievienot olu dzeltenumu un smalkos gabalos sagrieztu sviestu. Samaisām un samīcām masu, lai izveidotos miltainas drupačas.
Pudiņa pulveri izšķīdinām pienā, pievienojam cukuru un vāram uz neliela uguns līdz masa sabiezē, pastāvīgi maisot. Noņemam no uguns, iejaucam iekšā kaltētos ķiršus un aiztaisām kastroli ar plēvi. Mazgājam, attīram un sagriežam nelielos gabaliņos rabarberus. Ja kāti ir ļoti resni, sagriežam tos vēl sīkākos gabalos, pārgriežot paralēli uz pusēm.
Cepamformā apakšējā slānī uzberam drupačas, virsū izliekam rabarberus.
Virsū uzlejam pudiņu. Cepam 25 minūtes 180 grādu temperatūrā. Atdzesējam, sagriežam gabaliņos un dekorējam ar vafeļu ziediem.
Saldu Jums vasaru!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2