Āzijas virtuve Jūsu mājās – cepti rīsi ar vistu Ķīnas gaumē

1554353

Viegla, bet garda rīsu recepte. Šī recepte var droši konkurēt ar restorānā gatavotajiem rīsiem! Tikai neliels ieteikums – nekad negatavojiet šo maltīti ar rīsiem, kurus jūs tikko uzvārījāt.

Sastāvdaļas:

  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote augu eļļas
  • 1 sīpols, sakapāts
  • 2 glāzes pagatavotu, aukstu rīsu
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 tējkarote maltu piparu
  • 2 apceptas vai vārītas, sagrieztas vistas filejas
  • dārzeņi (zirnīši, brokoļi u.tml.) pēc vēlmes

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment