Gatavošanas gaita:
- Citronus nomazgāt, vārīt karstā ūdenī kopā ar mizu 3 minūtes, izņemt, sagriezt mazos gabaliņos, ielikt atpakaļ ūdens kastrolī un turpināt vārīt uz maza uguns 40 minūtes.
- Ingveru sagriezt. Attīrīt rabarbera kātus, noņemot augšējās šķiedras. Sagriezt nelielos gabalos.
- Pievienot pie citroniem smalki sagrieztos rabarberus un ingveru, cukuru pēc garšas. Turpināt vārīt apmēram 40 minūtes uz maza uguns, maisot. Tad salikt ievārījumu pa burkām. Sanāk ievārījums ar garšīgu sīrupu. Ja vēlaties biezāku ievārījumu – samaziniet ūdens daudzumu sākuma etapā.
Labu apetīti!
Avots: edimdoma.ru
Pages: 1 2