Gatavošanas gaita:
- Nomazgāt ziedkāpostu un sagriezt to rozetēs. Vārīt ziedkāpostu sālītā ūdenī 7 minūtes līdz tas ir daļēji gatavs.
- Kārtīgi sagriezt zaļumus. Sajaukt kopā olas un pienu, pievienot sāli pēc garšas.
- Kad ziedkāposti ir nogatavojusies, uzlikt uz sietiņa, lai notecētu liekais ūdens. Uzsildīt eļļu pannā un pievienot ziedkāpostus un zaļumus.
- Iejaukt olas un piena masu. Cept vienu omletes daļu līdz tā ir apcepusies, tad apgriezt uz otru pusi (vai vienkārši uzlieciet uz pannas vāku). Tā būs vēl garšīgāka, ja pievienot rīvētu sieru.
Labu apetīti!
Avots: brightside.me
Pages: 1 2