Pārsteidzoši, cik gards ir šis ēdiens! Vistas, burkānu un kabaču ragū

Gatavošanas gaita:

  1. Stilbiņus apcept pannā uz liela uguns līdz zeltainai garozai, tad izlikt tos uz šķīvja.
  2. Burkānus sagriezt aplīšos, sīpolus smalki sakapāt. 5-7 minūtes cept. Pievienot miltus un, maisot, turpināt cept 1 minūti.
  3. Pievienot samīcītus tomātus kopā ar sulu. Sālīt pēc vēlmes.
  4. Pievienot vistu, timiānu un vārīt līdz sāk burbuļot. Samazināt uguni, uzlikt vāku uz pannas un sautēt ragū vēl 15 minūtes.
  5. Pievienot kabačus un turpināt sautēt līdz vista ir pilnībā gatava.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment