Pannā pagatavojama kartupeļu pica (fotorecepte)

Ar lielu rīvi sarīvējam nomizotus kartupeļus. Sakuļam olu, pievienojam skābo krējumu un dilles, kā arī maltos piparus, ķiploku pulveri un sāli. kārtīgi samaisām.

Pannu ieziežam ar eļļu. Uzklājam kartupeļu slāni, iespiežot to. Cepam apmēram 15 minūtes uz vidēja uguns.

Tālāk kartupeļu pamatni ir jāpārveļ. To ir nepieciešams izdarīt tā, lai pamatne nokļūtu uz cepamā papīra, kas ir nepieciešams, lai ātri un viegli pārnestu picu uz šķīvja. Ieziežam kartupeļu mīklu ar tomātu mērci.

Virs tomātu mērces izliekam nedaudz rīvēta siera, tad gaļu (kas ir smalki sagriezta).

Kārtīgi apkaisām picu ar rīvētu sieru un dekorējam ar tomātu šķēlītēm, melniem pipariem. Apsedzam ar vāku un cepam vēl 25 minūtes, ugunij ir jābūt nedaudz zemākam par vidējo.

Tad var noņemt vāku un vēl nedaudz paturēt picu pannā. Pārliekam picu uz liela šķīvja kopā ar cepamo papīru, noņemam cepamo papīru un pasniedzam.

Labu apetīti!

Avots: vk.com/cook_good

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment