Gatavošanas gaita:
- Sarīvējiet kabačus un ielieciet tos lielā bļodā. Tāpat sarīvējiet arī sieru. Nomizot un sakapāt sīpolu un ķiploku. Smalki sagrieziet pētersīļus.
- Samaisiet kabačus ar sieru un zaļumiem, pievienojiet sāli un piparus. Pievienojiet sagatavotam maisījumam vienu olu, apkaisiet ar miltiem un labi samaisiet.
- No atlikušajām olām atdalīt baltumus no dzeltenumiem. Pievienot dzeltenumus pie kabačiem, bet baltumus stipri sakult un tikai tad pievienot pie pārējām sastāvdaļām.
- Uzsildiet pannu ar nelielu olīveļļas daudzumu, ielejiet apmēram pusi no masas (skatoties pēc pannas lieluma).
- Cepiet kā pankūkas, apmēram 5 minūtes no katras puses. Atkārtot to pašu ar atlikušo mīklu.
Labu apetīti!
Avots: kitchenmag.ru
Pages: 1 2