Pannā gatavots kabaču sacepums

Gatavošanas gaita:

  1. Sarīvējiet kabačus un ielieciet tos lielā bļodā. Tāpat sarīvējiet arī sieru. Nomizot un sakapāt sīpolu un ķiploku. Smalki sagrieziet pētersīļus.
  2. Samaisiet kabačus ar sieru un zaļumiem, pievienojiet sāli un piparus. Pievienojiet sagatavotam maisījumam vienu olu, apkaisiet ar miltiem un labi samaisiet.
  3. No atlikušajām olām atdalīt baltumus no dzeltenumiem. Pievienot dzeltenumus pie kabačiem, bet baltumus stipri sakult un tikai tad pievienot pie pārējām sastāvdaļām.
  4. Uzsildiet pannu ar nelielu olīveļļas daudzumu, ielejiet apmēram pusi no masas (skatoties pēc pannas lieluma).
  5. Cepiet kā pankūkas, apmēram 5 minūtes no katras puses. Atkārtot to pašu ar atlikušo mīklu.

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment