10 minūtes un ir vesela pica! Skan neticami, taču tas ir iespējams!
Sastāvdaļas:
4 ēdamkarotes skāba krējuma
4 ēdamkarotes majonēzes
2 olas
9 ēdamkarotes miltu (bez kalniņiem)
siers
Gatavošanas gaita:
Samaisīt kopā miltus, skābo krējumu un olas. Mīkla sanāk šķidra, kā krējums, ieliet to ar sviestu ieeļļotā pannā un virsū uzlikt jebkuras piedevas (tomātus, desu, sāļos gurķus, olīvas utt.)
Pievienot klāt majonēzi un virsū ļoti biezu rīvēta siera slāni.
Pannu uzlikt uz plīts uz dažām minūtēm un uz neliela uguns cept picu.
Uz pannas uzlikt vāku tiklīdz siers sāk kust, pica ir gatava.
Labu apetīti!
Avots: vk.com/best_of_kulinaria