Sīpolu nomizojiet un sagrieziet plānos pusriņķos. Uzsildiet pannu uz vidēja uguns un ielejiet sešas ēdamkarotes sojas mērces.
Tiklīdz sojas mērce sāk vārīties, iemetiet pannā sīpolus un uzberiet virsū cukuru. Gatavojiet, periodiski maisot, 2-3 minūtes.
Sagrieziet vistas fileju nelielos gabalos – smalki sagriezt to nav nepieciešamības, gataviem gabaliņiem ir jābūt sulīgiem un platiem.
Ielieciet vistu pannā un sajauciet to ar mērci. Kad gaļa kļūs balta no vienas puses, uzmanīgi pagrieziet to uz otru pusi un sautējiet vēl dažas minūtes. Vistas fileja ir neticami ātri gatava: maksimums 3-4 minūtes.
Atsevišķā bļodā ar dakšu vai maisītāju ātri sakuliet olas. Pievienot sāli nav vajadzības – sojas mērce ir pietiekami sāļa.
Ielejiet olu masu pannā, cenšoties vienmērīgi ar to pārklāt visu gaļas gabaliņus. Uzlieciet pannas vāku un gatavojiet omleti 3-4 minūtes, nejaucot, kamēr olas kārtīgi nav apcepušas.
Sakapājiet lociņus. Uz šķīvja uzlieciet kalniņu balto rīsu.
Virs rīsa uzmanīgi uzklājiet omleti – ērtībai to var sadalīt ar lāpstiņu trīsstūros. Apkaisīt ar sakapātiem lociņiem un pasniegt karstu.
Labu apetīti!
Avots: eda.ru