Gatavošanas gaita:
- Smalki sakapājam sīpolus un ķiplokus. Piparus sagriežam lielos gabalos. Kartupeļus sagriežam lielās daiviņās.
- Malto gaļu liekam bļodā, pievienojam pusi no sakapāto sīpolu, ķimenes, timiānu, rīvmaizi, sāli un piparus. Samaisām un izveidojam frikadeles.
- Pannā uzsildām 2 ēdamkarotes eļļas. Divos piegājienos apcepam frikadeles uz liela uguns no visām pusēm līdz brūnumam dažas minūtes. Pārliekam uz šķīvja.
- Uz vidēja uguns kastrolī ieliekam sīpolu un ķiplokus, apcepam, maisot 3-4 minūtes. Pievienojam papriku un cepam vēl 3 minūtes.
- Kastrolī ieberam kartupeļus. Pievienojam rozmarīnu un samīcītus tomātus ar sulu, ielejam 200 ml ūdens. Pievienojam sāli pēc garšas, novārām un sautējam līdz kartupeļi ir pusgatavi apmēram 15 minūtes.
- Pievienojam frikadeles un sautējam līdz pilnai zupas gatavībai.
Labu apetīti!
Avots: adme.ru
Pages: 1 2