Marmora karameļu siera kūka (fotorecepte)

karamelnyi-chizkeik

Torte ir garšīga un maiga, to pagatavot var tikpat viegli, cik klasisko Ņujorkas siera kūku. Karamele šajā tortē ir nekas cits kā iebiezinātais piens.

Sastāvdaļas: (21-23 cm lielai formai)

Pamatnei:

  • 120 g „Selgas” cepumu (vai „Gullon” digestives u.c.)
  • 60 g sviesta

Pildījumam:

  • 600 g krēmsiera
  • 150 g cukura
  • 1 tējkarotes vaniļas esences
  • 3 olas
  • 100 g trekna skābā krējuma (vai trekna saldā krējuma)

Karamelei:

  • 300 g vārīta iebiezinātā piena
  • 1 ola

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close