Marinēti kāposti ar pipariem

Vienreiz pamēģinot šos kāpostus, tu turpmāk marinēsi tikai tā!

Sastāvdaļas:

1 kāpostgalva

1 pipars

4 ķiploku daiviņas

2 burkāni

3 ēdamkarotes cukurs

60 ml saulespuķu eļļa

1 ēdamkarote sāls

0,5 tējkarote malti melnie pipari

0,5 glāze etiķis

0,25 tējkarote čili pipari

0,5 l ūdens

0,25 tējkarote koriandrs

Pagatavošana:

Burkānus sarīvē uz raupjas rīves.

Ķiploku izlaiž caur presi, pievieno melnos un čili piparus.

Tam sekojoši pievieno koriandru un 10 ml uzsildītu eļļu, visu kārtīgi samaisa.

Sagriez kāpostu. Piparu sagriez salmiņos.

Sajauc kāpostu, piparu un burkānus.

Uzvāri ūdeni, pievieno atlikušo eļļu, sāli un cukuru.

Noņem no uguns un pievieno etiķi (9%).

Ar karsto marinādi aplej dārzeņus.

Kad kāposti ir atdzisuši, ievieto tos ledusskapī uz 6 stundām.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment