Cūkgaļas krūtiņa (maisiņos) – es nekad neesmu ēdusi garšīgāku!

Sastāvdaļas:

1,5 kg cūkgaļas krūtiņa

1-2 ķiploku daiviņas

Malti melnie pipari

Garšviela cūkgaļao

Sāls

Pagatavošana:

Sagrieziet cūkgaļas krūtiņu gabalos. Sasmalciniet ķiplokus caur ķiploku spiedi. Gaļu ieberzē ar sāli, pipariem, garšvielām un ķiplokiem. Atstājiet marinēties apmēram stundu.

Mēs ņemam celofāna iepakojumu un ievietojam vienu iesaiņojumu citā. Maisiņos ieliek iemarinēto gaļu. Jācenšas izvadīt visu gaisu no maisiņiem un pēc tam tie jāsasien.

Maisiņus ar cūkgaļas krūtiņu ielieciet katlā ar aukstu ūdeni, pārklājiet un uzlieciet uguni. Neuztraucieties, ēdiena gatavošanas laikā iepakojumi nepārsprāgs!

Lai arī: Nekas nesanāks: 5 Zodiaka zīmes, kurām nopietnas attiecības vienkārši nav vajadzīgas

Cūkas krūtiņu vāra maisiņā 2 stundas. Pēc tam noslēdz uguni un atstāj ūdenī, kurā vārījās gaļa, kamēr tā atdziest. Kad gaļa atdzisusi, to izņem no maisiņiem, ietin folijā un ievieto ledusskapī.

Labu apetīti!

avots: vranya.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment