Mandeļu sviests

Gatavošanas gaita:

  1. Uzsildiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem.
  2. Uzlieciet mandeles uz cepamformas, kas ir noklāta ar cepampapīru.
  3. 25 minūtes cepiet mandeles.
  4. Ļaujiet tiem atdzist, tad samaliet tos blenderī.
  5. Pievienojiet sāli, 1 ēdamkaroti eļļas, 2 ēdamkarotes kļavu sīrupa.
  6. Maisiet vēl 6-9 minūtes.
  7. Ja maisījums sanāk pārāk sauss, pievienojiet atlikušo eļļu.
  8. Kad maisījums kļūs sviestains, pievienojiet kanēli, krustnagliņas, ingveru un muskatriekstu. Turpiniet maisīt.
  9. Salejiet sviestu burkās. Gatavs!

Labu apetīti!

Avots: kitchenmag.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment